30 Ekim 2013 Çarşamba

Ocakta fincanla kahve deneyimi.


Ocakta fincan ile kahve yapayım dedim aynı anda iki kişilikte cezve de koyunca karma karışık heyecanlandığım bir şeyler oldu neyse diğerlerini doldurdum kendiki mi de alacak iken kafam neredeydi bilmiyorum cezve tutar gibi fincanın kulpundan tuttum sıcaktı elimden düştü ocak battı falan rezil oldu ilk deneyimim daha sakin bir günde yaparım artık :)


4 yorum:

  1. Köydeyken babaneme arda arda gelen misafirler sağolsun, bi cezvedeki kahve pişmeden yenileri yapılması gerektiği için o hep fincanda yapardı.. İnşallah bi dahakine iyi olur :)
    Bu arada "eels!" gördüm üstteki bannerında. Jang Keun Suk dimi dimi!? :D Ben de 2 yıl öncenin Eeel'i olarak, JKS zamanlarım geldi aklıma.. Baya manyak fandım ben ya, odamın her yerinde posteri falan vardı. Gerçekten aşık olduğumu falan düşünüp ağlama nöbetlerine bile giriyordum, sonra psikolojimi alt üst ettiğimi düşünüp tamamen bıraktım. Hala görünce duygulanırım :D Ben bunu niye anlattıysam :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi ki anlatmışsın o kadar şeker ki anlatışın. Ama iyi ki bırakmışsın zira sevme olayını abartmışsın neyse ki günümüz de çok var zararın neresınden dönersen kardır. Yorumum kötü algılansın istemem ama sadece sevsek yeterli bence. Ve evet eels o eel :) Babaanne icatlarıdır kesin bunlar! :)

      Sil
  2. hiyy alınır mı hiç ocaktan çıplak elle fincan?!

    YanıtlaSil