14 Temmuz 2013 Pazar

Kajol Mukherjee Devgan


Kajol güzelim benim Kajol Hindistan'ın en iyi oyuncularından biridir pek çok ödül almış pek çok filmi gerek başrolü ile gerek konukluğu ile zirveye taşımıştır.
O bir Hint'li olsada o benim Hindistan'da en çok beğendiğim değil tüm dünyada en çok beğendiğim kadındır.
Kuch Kuch Hota Hai izleyenler bilir orada çirkin erkek gibi bir kız iken bir prenses kadar güzelleşiyordu takıyla makyaj ile ilgilenmeyen erkek gibi kız sonrasında fıstık gibi bir genç kız olup çıkıyordu.
Neyse efendim bu yazımı yazmamın nedeni ise son zamanlar da duyduğum bazı haberler
Kajol Hindistan'ın sayılı ünlülerinden biriyken Hindistan'ın Tom Cruise denilen Shahrukh Khan'ın hem en yakın arkadaşı hemde bir çok filminde partneridir.
Ajay Devgan ile de evlidir ki yanlış bilmiyorsam film şirketi de vardır yani zenginlerdir.
Kajol bakımsızlık ile suçlanmış sebebi de alınmayan kaşlarıymış hahaha son günlerde güldüğüm en büyük olaydı bu kadar güzel bir kadın nasıl bakımsız olabilir ki özellikle kaşları o kadar çok yakışırken bu insanları anlamıyorum Bollywood'un en usta oyuncularının çoğu estetik yaparken hala kaşlarını almamış kadını tartışıyorlar buna rağmen kaşlarını almamasına rağmen dünyanın en güzel kadını diyebiliyorken hemde bakımsızlıkla suçlanamaz aslında kıyafetleri çok nadir açıktır genelde sari giyer kısa kollu tercih eder sanırım Hollywood'laştıramadıkları için hep bu taşlamalar.


Kajol'un Kaşları.


Alınmamış kaşlar onu bakımsız yapmaz güzelliğine mani olmaz.


Burada ki saresi de aklımdan çıkmıyor diyebilirim.
Ve evet yanda ki afişte azıcık görünen tatlı adam da (Gerard Butler)


Hala en sevdiğim Bollywood kadınlarını yazmadım ya 1. kadınım Kajol'dur. 

6 yorum:

  1. o kuch kuch sonradan güzelleşme hikayesi mi?
    ay bayılırım çirkin ördek yavrularının kuguya dönüştüğü filmlere <3 <3
    izlemeyi biraz öne mi alayım ne yapayım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Erkek gibi bi kızın yıllar sonra kokusuna takisina düşkün şık bi genc kiz oluşu dogrudur. Bu filmi izlemeyi öne al hemde en öne ;)))

      Sil
  2. Dogal guzellik diye bisey var yapma bebeklerden degil kajol kaslarini almamasina ragmen bence dunyanin en guzel kadinlarindan biri kesinlikle

    YanıtlaSil
  3. Bence de doğal güzellerden hem güzelliği değil oyunculuğu önemli ama o konuda da çok başarılı ki ondan daha iyi bir oyuncu gelmedi bu gidile gelmeyecek de

    YanıtlaSil